Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Ans ten Hoope uit Rotterdam heeft geschreven op 02/09/2023 om 16:21
Het was een eindje rijden, maar zeker de moeite waard om de kruidentuin met daarin verschillende romantische zitjes, doorkijkjes en een veelheid aan plantensoorten te bewonderen. Lisette onderhoud de tuin met passie en liefde en kan gedreven vertellen waar bepaalde kruiden voor dienen. Een kop thee met een lekker stuk appeltaart aan het einde van de middag maakte de middag compleet. Dank voor je gastvrijheid en je verhaal Lisette.
Linde uit Melissant heeft geschreven op 08/07/2023 om 16:43
Onlangs hebben mijn moeder en ik een bezoek gebracht aan de kruidenstee en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een inspirerende ervaring was . Rust en sereniteit van begin tot eind. De wandeling door de tuin was gezellig en inspirerend. Elke bocht onthulde nieuwe bloemen en kruiden. Onze gastvrouw nam de tijd om te vertellen over de geschiedenis en eigenschappen van alle planten. Naderhand konden we genieten van een kopje thee en gebak. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren en te zien hoe de tuin zich verder ontwikkelt.
Anneke Vink uit Villossanges heeft geschreven op 07/07/2023 om 09:39
Op 1 juli een rondleiding gehad met vriendinnen. Heel leerzaam en gezellig ondanks de regen. Genoeg inspiratie voor mijn nieuwe tuin in Frankrijk Afgesloten met lekkere appeltaart en kruidenthee . Lieve groetjes en vast nog eens tot ziens Anneke
Anne, Dietger & Martin uit Neuss/Ouddorp heeft geschreven op 26/08/2022 om 21:13
We kwamen zonder afspraak, maar de Gastvrouw maakt voor ons een mooie rondleidung in de kruidentuin. We komen zeker nog eens langs Haartelijk dank
Marian uit Leiden heeft geschreven op 08/08/2022 om 13:29
Wat een ontzettend grote tuin! Er lijkt geen einde te komen aan alle bijzondere planten, bomen en kruiden. Ik heb kruiden gezien , geroken en geproefd waar ik nog nooit van had gehoord. En Lisette weet overal iets over te vertellen. Erg knap dat ze dit alles in haar eentje bijhoudt ( met hulp van haar man denk ik wel ) Zeer zeker voor herhaling vatbaar en dan wat eerder in het jaar , zodat er meer in bloei staat.
Leanne Koppenaal uit Middelharnis heeft geschreven op 05/08/2022 om 12:26
Afgelopen maandag een bezichtiging gedaan. We hebben genoten van de prachtig ingerichte tuin en de uitgebreide kennis van Lisette. Nogmaals bedankt voor alle info en vooral voor de inspiratie. We komen zeker nog eens langs.
Hannie uit Lansingerland heeft geschreven op 27/07/2022 om 12:33
Bij een bezoek aan deze tuin valt je meteen op dat hier met liefde voor tuinieren, geduld en kennis van zaken aan is gewerkt. Er is heel veel te zien en je moet echt de tijd nemen om alles vanuit verschillende hoekjes te bekijken. Vol ideetjes ga je weer naar huis en je denkt hier kom ik graag nog eens een keertje terug!
Anneke uit Ouddorp heeft geschreven op 24/06/2022 om 17:15
Op 23 juni 2022 brachten wij met het oogcafé Goeree-Overflakkee een bezoek aan de kruidentuin. Wij willen u de complimenten geven voor de mooie rondleiding die u gaf. En wat wij allemaal mochten ruiken, proeven En voelen. Iedereen heeft genoten.
Marian Strijdhorst uit Oude-Tonge heeft geschreven op 20/06/2022 om 11:17
Verleden week woensdag hebben wij met een aantal leden van onze vrouwenochtend een bezoek gebracht aan de Kruidenstee. We hebben een fantastische ochtend gehad! De gastvrouw kon boeiend vertellen over de kruiden en gewassen en we hebben genoten van de rust en de schoonheid van de tuin. We hebben de morgen afgesloten met thee getrokken van door ons zelf geplukte kruiden met smakelijke, huisgemaakte appeltaart.Deze was versierd met , hoe kan het ook anders, eetbare bloemblaadjes. De informatie die we hadden gekregen was overzichtelijk bijeen gebracht op A4 formaat, zodat je makkelijk zelf een keuze kunt maken welke kruiden je eventueel wil aanschaffen. De Kruidenstee is gelegen in een prachtige omgeving!Leuk als stop voor wandel -of fietstocht. Bedankt voor de gastvrijheid ! Veel succes en plezier met het verder uitbouwen van de kruidentuin!
Gerda Kransse-Krijgsman uit Nieuwe Tonge heeft geschreven op 23/09/2021 om 16:44
We hebben een supergezellige middag gehad met de dames van de vrouwenvereniging. Het was prachtig weer en we werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Een rondleiding door de grote tuin leerde ons veel over allerlei soorten kruiden en bloemen. We mochten ruiken, proeven en hebben veel geleerd. Aan het eind heerlijke thee gedronken van onze zelf uitgezochte kruiden met een lekker stuk appeltaart erbij. Het was een heerlijke middag. Bedankt namens ons allemaal.
Yvette Philippa en Marja v.d.Stok uit Stad aan 't Haringvliet heeft geschreven op 23/07/2021 om 17:11
Een hele leerzame rondleiding door de tuin gehad vandaag op een mooie, warme, zonnige dag. Nieuwe planten leren kennen, gesnuffeld aan diverse blaadjes, veel bijen gezien op de vele bloemen, er liepen zelfs 2 bidsprinkhanen ! Heel leuk om de tuin zo te zien, zeker omdat wij de tuin al kenden van vroeger toen die er heel anders uit zag. Na afloop thee van zelfgeknipte kruiden met een heerlijke appeltaart. We komen hier zeker nog terug !
Annemarie Kamphuis uit Bennekom heeft geschreven op 29/06/2021 om 17:26
Op 24 juni heb ik samen met man en vriendin De Kruidenstee bezocht. Het was een heerlijke ochtend, de rust in de tuin is weldadig en de geuren en kleuren van de planten zijn balsem voor de ziel. Maar zonder de toelichting die onze gastvrouw ons heeft gegeven, zou het niet zo’n mooie ochtend zijn geworden. Zij kan op een prettige manier over haar kruiden vertellen, zodat je met meer kennis weer naar huis gaat. Maar niet voor je je eigen bij elkaar gezochte kruiden in een kruidenthee hebt gedronken en van de heerlijke appeltaart hebt genoten. De Kruidenstee is een aanrader!
Janneke en Marry uit Middelharnis/Spijkenisse heeft geschreven op 17/06/2021 om 22:40
Vandaag ontzettend genoten van een bezoek aan de Kruidenstee. Veel prachtige planten, bloemen en kruiden gezien, geroken en geproefd. Leuke ideeën opgedaan. In alle rust van de zelfgeplukte thee genoten met daarbij heerlijke appeltaart. In augustus komen we zeker nog eens terug om te zien wat er dan groeit en bloeit!
Myrte uit Nieuwe-Tonge heeft geschreven op 13/06/2021 om 09:56
Met vriendin en drie kinderen op bezoek geweest. Het was heel leuk. Tijdens de rondleiding, in de hele mooie tuin, heeft de gastvrouw de kinderen (en ons) veel uitgelegd, laten ruiken en proeven. Daarna kregen we ieder een bakje om kruiden te plukken voor de thee met appeltaart én slagroom. Vervolgens hebben de kinderen (10 jaar) zelf kruiden geplukt om mee te nemen voor kruidenboter, salade, thee/watertjes. Het was echt een uitje.
D. uit Zuid-Beijerland heeft geschreven op 16/04/2021 om 19:57
Wat een heerlijke tuin. Gastvrouw zorgde ervoor dat we ons erg welkom voelden en heeft ons veel verteld over de kruiden. We gaan zeker terug over een paar maanden als er nog meer bloemen en kruiden te vinden zijn!
Jopie van den Heuvel uit Rotterdam heeft geschreven op 26/09/2020 om 11:02
Als je liefhebber bent van moestuinieren en van bijzondere kruiden en planten, eetbare bloemen en vruchtenbomen moet je echt een bezoek brengen aan de kruidenstee. Wij hebben er de Zwitserse munt ontdekt, die echt lekkerder is dan de gewone munt die je overal kunt kopen. Ook de eetbare bloemen zijn heel verrassend. Een genot om er rond te lopen met een lieve gastvrouw die allerlei boeiende dingen er over kan vertellen. Echt een aanrader
Conny uit Woerden heeft geschreven op 31/07/2020 om 21:59
Deze tuin straalt een oase van rust uit. Een aanrader om tijdens een fietstocht/autoritje een tussenstop te maken op deze plek. De gastvrouw vertelt met passie over de diverse planten en kruiden en heeft veel kennis van zaken. En tijdens een lekker kopje thee met wat lekkers, kan je genieten van het mooie uitzicht.
Mariska, Joan en Tade uit Nieuwe-Tonge heeft geschreven op 31/07/2020 om 14:44
Wat een mooie groene tuin. Heerlijk om er door te lopen. Heel leerzaam ook. Echt zeker aan te raden.
Berdine uit Utrecht heeft geschreven op 23/07/2020 om 21:18
Wat een mooie en sfeervolle plek! De tuin is heel mooi ingedeeld en de gastvrouw heeft veel kennis van de kruiden, planten, bloemen en bomen die er groeien. Het is zeker een aanrader om hier een rondleiding aan te vragen, te wandelen door het groen en daarna te genieten in de tuin van een kop thee met zelf geplukte kruiden en een heerlijk gebakje.
ria uit lansingerland heeft geschreven op 19/07/2020 om 19:18
Wat hebben we genoten van de rondleiding in deze heerlijke tuin . Steeds valt er weer iets nieuws te ontdekken!