Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Janneke en Marry uit Middelharnis/Spijkenisse heeft geschreven op 17/06/2021 om 22:40:
Vandaag ontzettend genoten van een bezoek aan de Kruidenstee. Veel prachtige planten, bloemen en kruiden gezien, geroken en geproefd. Leuke ideeën opgedaan. In alle rust van de zelfgeplukte thee genoten met daarbij heerlijke appeltaart. In augustus komen we zeker nog eens terug om te zien wat er dan groeit en bloeit!
Myrte uit Nieuwe-Tonge heeft geschreven op 13/06/2021 om 09:56:
Met vriendin en drie kinderen op bezoek geweest. Het was heel leuk. Tijdens de rondleiding, in de hele mooie tuin, heeft de gastvrouw de kinderen (en ons) veel uitgelegd, laten ruiken en proeven. Daarna kregen we ieder een bakje om kruiden te plukken voor de thee met appeltaart én slagroom. Vervolgens hebben de kinderen (10 jaar) zelf kruiden geplukt om mee te nemen voor kruidenboter, salade, thee/watertjes. Het was echt een uitje.
D. uit Zuid-Beijerland heeft geschreven op 16/04/2021 om 19:57:
Wat een heerlijke tuin. Gastvrouw zorgde ervoor dat we ons erg welkom voelden en heeft ons veel verteld over de kruiden. We gaan zeker terug over een paar maanden als er nog meer bloemen en kruiden te vinden zijn!
Jopie van den Heuvel uit Rotterdam heeft geschreven op 26/09/2020 om 11:02:
Als je liefhebber bent van moestuinieren en van bijzondere kruiden en planten, eetbare bloemen en vruchtenbomen moet je echt een bezoek brengen aan de kruidenstee. Wij hebben er de Zwitserse munt ontdekt, die echt lekkerder is dan de gewone munt die je overal kunt kopen. Ook de eetbare bloemen zijn heel verrassend. Een genot om er rond te lopen met een lieve gastvrouw die allerlei boeiende dingen er over kan vertellen. Echt een aanrader
Conny uit Woerden heeft geschreven op 31/07/2020 om 21:59:
Deze tuin straalt een oase van rust uit. Een aanrader om tijdens een fietstocht/autoritje een tussenstop te maken op deze plek. De gastvrouw vertelt met passie over de diverse planten en kruiden en heeft veel kennis van zaken. En tijdens een lekker kopje thee met wat lekkers, kan je genieten van het mooie uitzicht.
Mariska, Joan en Tade uit Nieuwe-Tonge heeft geschreven op 31/07/2020 om 14:44:
Wat een mooie groene tuin. Heerlijk om er door te lopen. Heel leerzaam ook. Echt zeker aan te raden.
Berdine uit Utrecht heeft geschreven op 23/07/2020 om 21:18:
Wat een mooie en sfeervolle plek! De tuin is heel mooi ingedeeld en de gastvrouw heeft veel kennis van de kruiden, planten, bloemen en bomen die er groeien. Het is zeker een aanrader om hier een rondleiding aan te vragen, te wandelen door het groen en daarna te genieten in de tuin van een kop thee met zelf geplukte kruiden en een heerlijk gebakje.
ria uit lansingerland heeft geschreven op 19/07/2020 om 19:18:
Wat hebben we genoten van de rondleiding in deze heerlijke tuin . Steeds valt er weer iets nieuws te ontdekken!
Simon uit Voorschoten heeft geschreven op 16/05/2020 om 20:33:
Een leuke afwisselende sfeervolle tuin om te ontdekken, het enthousiasme van de gastvrouw werkt aanstekelijk, prachtige ligging een aanrader
ibel uit nieuwe tonge heeft geschreven op 16/05/2020 om 18:46:
dit is duidelijk een tuin waar de natuur tot z'n recht komt, er is elke keer iets nieuws te ontdekken. het is een rustige oase met alle zoemende insecten, de vele verschillende geuren en kleuren en de rustieke sfeer
Anouk uit Stellendam heeft geschreven op 11/05/2020 om 17:59:
Een prachtige tuin! Om heerlijk in rond te dwalen, te leren over planten en te genieten van de lente.